NEW IN: FIRST MICHAEL KORS BAG




Michael Kors bol mne vždy srdcu blízkym návrhárom. Prečo? Pretože jeho modely sú charakteristické svojou kvalitou, no napriek tomu cenovou dostupnosťou. Jeho kabelky, hodinky, šperky či šaty nosia celebrity, no pokojne by ste si veci mohli kúpiť aj vy. Práve táto filozofia "dostupného luxusu" mu vyniesla status módneho miliardára a aj napriek finančnej kríze značka vykazuje obrovské zisky. Jeho kabelky sú proste úžasné. Hladké, minimalistické, no napriek tomu neprehliadnuteľné. A hodinky? Povedzme si, kto z nás v niektorom z dutty free neobdivoval MK hodinky? Sú presne také, po akých ženy túžia: lesklé, trblietavé, luxusné, výrazné. A cena? Sotva kedy prekračuje 200 eur, čo je pri takomto návrhárovi naozaj málo. 

Som rada, že sa mi od Michaela Korsa dostala do rúk ako prvá práve táto ikonická kabelka. Je taká výrazná, že vďaka tomu už naozaj nemusím riešiť, čo na seba. Jednoduché rifle, tričko a Kors to všetko dopĺňa a dotvára do luxusu. 

Ak budete chcieť investovať do kvalitnej kabelky, ktorú budete nosiť roky rokúce s pýchou, Kors je podľa mňa tou najlepšou voľbou práve vďaka heslu "dostupného luxusu". Na jeho kabelkách nevidíte ani jednu trčiacu nitku či inú nedokonalosť. Za málo peňazí dostanete obrovské množstvo muziky. 

Pri pohľade na tento skvost určite neostanem pri jednej jeho kabelke. Ďalšia? Crossbody MK z novej kolekcie s Carou Delevigne v modrej alebo zelenej farbe!  A obchod? net-a-porter.com je kultový, no ceny sú vyššie. Najväčším plusom obchodu je podľa mňa to, že pri každom výrobku máte fotku, kde ho má modelka na sebe zladený do celého outfitu. Ak teda neviete čo na seba, na net a porteri určite načerpáte veľa inšpirácie. Máte doma napríklad bielu kabelku, no neviete s čím sa dá nosiť? Jednoducho na tejto stránke zadáte do filtra bielu kabelku a v obrázkoch sa inšpirujete. Najlepším obchodom na kúpu luxusnejších kabeliek je ale podľa mňa taliansky gasmy.com kde nájdete skvelé kúsky za akciové ceny. 

Ak by ste si chceli prečítať o samotnom Michaelovi Korsovi a jeho životopise trošku viac, navštívte môj článok na najčítanejšom lifestylovom portále REFRESHER: Michael Kors: muž, ktorý zmenil štýl žien








 Aj Minuške učarovala kabelka, viditeľne ju baví :D